Tulekul on Life is Strange 2

Martin Liivand, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene osa andis mängu peategelasele Max Caulfieldile võimed ajas tagasi rännata ning tehtud otsuseid muuta.
Esimene osa andis mängu peategelasele Max Caulfieldile võimed ajas tagasi rännata ning tehtud otsuseid muuta. Foto: Dontnod / Square Enix

Dontnod Entertainment andis teada, et töös on järg nende menukale ajaga manipuleerivale keskkoolidraamale Life is Strange.

Videost selgub, et esimene Life is Strange leidis tee enam kui kolme miljoni kasutajani ning järjeosa kallal on Dontnod töötanud alates seeria esimese osa füüsilise koopia poelettidele ilmumisest. Võttes arvesse, et Life is Strange’i plaadiversioon jõudis müüki 2016. aasta jaanuaris, on teist osa arendatud juba üle aasta.

Life is Strange’i teine tulemine pole aga ainus projekt, millega Dontnod hetkel hõivatud on. Lisaks sellele töötatakse ka Vampyri nimelise teose kallal, mis asetab mängija 1918. aasta Hispaania gripi epideemia päevil Londonis tegutseva vampiirist arsti Jonathan E. Reidi rolli. Mängu selgroo moodustab Reidi konflikt tema vampiristliku olemuse ja arstina antud ametivande vahel – ellujäämiseks ja tugevamaks muutumiseks on vajalik elude hävitamine, teisalt nõuab tohtri kutsumus elude päästmist.

Pole veel teada, millal Life is Strange’i järg meieni jõuab. Vampyr peaks poodidesse jõudma käesoleval aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles