Elisa teenuste kasutamine võib täna öösel olla häiritud

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elisa.
Elisa. Foto: Tairo Lutter

31. mai öösel (vastu neljapäeva) viib Elisa mobiilse interneti kliendid üle uuele süsteemile, mis võimaldab varasemast suurema võimekusega pakkuda uusi roamingpakette. Hooldustööde ajal on Elisa klientidele osade teenuste kasutamine häiritud.

Elisa alustab muudatuse läbiviimisega 31. mai õhtul kell 22.00 ning lõpetab töödega 1. juuni varahommikul kell 6.00. Tööde käigus viib Elisa kliendid üle uuele platvormile, mis võimaldab pakkuda klientidele suurema võimekusega mobiilse interneti roamingpakette.

Hooldustööde ajal toimivad tavapäraselt välja helistamine ja sõnumite saatmine. Kasutada ei saa Elisa Iseteeninduskeskkonda, e-poodi ning klientidel võib tekkida paarisekundilisi katkestusi mobiilse interneti kasutamisel. Enamus seadmeid katkestus pikaajaliselt ei mõjuta, kuid kui klientidel peaks esinema tõrkeid edasisel mobiilse interneti kasutamisel, soovitab Elisa seadme taaskäivitada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles