Kultustelefoniks tõusnud OnePlus jõuab lõpuks Eestis müügile (5)

Aivar Pau
, tehnikaportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TechoBuffalo

Elisa on esimene Eesti mobiilioperaator, kes võtab järgmisest nädalatest oma esindustes müügile maailmas kõrgelt hinnatud nutitelefonide tootja OnePlus telefon.

Müügile tuleb täpsemalt tootja värskeim mudel OnePlus 5, mille esmaesitlus toimub alles täna Eesti aja järgi kell 19 ning selle otseülekannet on võimalik vaadata aadressil https://oneplus.net/ee/launch

OnePlus'i peamiseks eripäraks on seadme väga hea tehniline kooslus ja ühtlasi konkurentidega võrreldes madalam hind. Viimane saavutatakse läbi madalate turunduskulude. Seadet oli siiani peamiselt võimalik osta vaid Hiina veebikaubamajade kaudu.

Eelinfo kohaselt on telefon 5,5-tollise Otic AMOLED ekraaniga, tarkvaraplatvormiks on uusim Android 7.1.1, protsessoriks Snapdragon 835 ning mälumahuks kas 64 või 128 GB (RAM on seejuures koguni valikus 6 või 8 GB). Seadmel on Sony toodetud duubelkaamera (16+20 MP) ja 8 MP selfie-kaamera. Hinnaks peaks kujunema ligikaudu 500 eurot.

Elisa alustab OnePlus 5 müügiga oma esindustes Eestis teisipäeval, 27. juunil.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles