Krüptoraha äkklangus võimaldas 300 dollarit hetkega miljoniks muuta

Adele Johanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John DeMasie võib nüüd rahas hullata. Pilt on illustratiivne
John DeMasie võib nüüd rahas hullata. Pilt on illustratiivne Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel toimus krüptorahadega väike maavärin, kui Bitcoini järel populaarsuselt teine krüptomünt Etherum kukkus sekunditega ligi 320 dollarilt 10 sendile.

Tänaseks on Etherumi hind taastunud taastunud ligi 201 dollarile, kuid on siiski veel peaaegu 12 protsendiga miinuses. Etherumi juhtum haaras endaga kaasa kogu krüptorahade turu ning pani langema ka Bitcoini (täna hommikul ligi seitsmeprotsendise langusega 2056 dollaril), kirjutab Äripäev.

Kui teised Etherumi investorid nägid, et hind langeb, sisestati ligikaudu 800 stopporderit, et end suuremate kaotuste eest kaitsta ning see lükkaski Etherumi hinna 10 sendi peale.

StockTwitsi foorumis postitas kasutaja nimega John DeMasie ekraani kuvatõmmise, millelt oli näha, et üks GDAXi kasutaja sisestas orderi 3800 orderi peale, juhul kui hind langeb kümnele sendile krüptomündi kohta. See tähendab, et teoreetiliselt oleks see inimene kulutanud 380 dollarit ning kui Etherumi hind oleks taas enam kui 300 dollarile taastunud, siis oleks ta teeninud tehinguga enam kui miljon dollarit. Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles