Mängude kiirläbijad asuvad taaskord rekordeid purustama

Sten Kohlmann, level1.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igal aastal leiab aset kaks heategevuslikku mänguüritust - Awesome Games Done Quick ning Summer Games Done Quick.
Igal aastal leiab aset kaks heategevuslikku mänguüritust - Awesome Games Done Quick ning Summer Games Done Quick. Foto: Games Done Quick

Iga-aastane suvine videomängude kiirläbimine on alanud – tänavune Summer Games Done Quick sai (kohaliku aja järgi) eile õhtul alguse ning praeguseks hetkeks on juba terve ports mänge läbitud!

Kaks korda aastas kogunevad speedrunner'id ehk mängude kiirläbijad, et ühe nädala jooksul mänge mängida või nende kärmet läbimist pealt vaadata. Samal ajal kogutakse ka raha heategevuseks. Selle aasta jaanuaris aset leidnud Awesome Games Done Quick suutis õilsa eesmärgi nimel kokku koguda tervelt 2,2 miljonit dollarit. SGDQ kassas on artikli kirjutamise hetkel umbes 140 000 rahaühikut.

Kel huvi näha, kuidas raskena tunduvaid videomänge vaid minutite ja tundidega alistatakse, sel tasub suunduda GamesDoneQuick twitch.tv lehele. Samuti tasub tutvuda ürituse ajakavaga, et mitte maha magada enda lemmikmängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles