Fotod: Eesti ettevõtjad kohtusid Helsingis ärilegendiga (1)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eestlased tutvustasid esmaspäeval Helsingi ärifoorumil Nordic Business Forum toimunud kohtumisel Richard Bransonile Eesti digiühiskonna ja ärikeskkonna digitaalseid lahendusi, e-residentsuse programmi ning eestlaste e-edulugusid nagu Skype, Transferwise, Lingvist ja Pipedrive.

Kohtumisel legendaarse ärimehega osalesid Transferwise'i asutaja ja juht Taavet Hinrikus, e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus, Pipedrive'i kvaliteedijuht Tiit Paananen, Lingvisti asutaja ja juht Mait Müntel, KODA arhitekt Ülar Mark, Teeme Ära peakorraldaja Eva Truuverk, Temnikova&Kasela galerii omanik ja juht Olga Temnikova, Põhjaka esindajad Ott Tomik ja Märt Metsallik ning EASi turundusjuht Piret Reinson. 

Eesti tutvustas Helsingis toimunud Nordic Business Forumil e-teenuseid ja e-residentsuse programmi. EASi eestvedamisel on konverentsil Eesti boks. Nordic Business Forum on üks Euroopa mõjukamaid konverentse, mis koondab ettevõtjad, investorid ja innovaatorid, mistõttu on Soomes toimuval ärikonverentsil osalemine Eestile oluline. Konverentsist võttis sel aastal osa rekordilised 7500 inimest, sealhulgas 960 eestlast.

Kohtumine toimus KODAs, 2016. aasta maailma innovatiivseimaks koduks nimetatud mobiilses majas, mida toodetakse Eestis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles