Eestlaste loodud GrabCADil on juba üle 4 miljoni kasutaja

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GrabCAD
  • Ettevõte plaanib taas Eesti kontorit kasvatama hakata

Maailma suurimaks inseneride kogukonda ühendavaks platvormiks kujunenud GrabCADil on registreeritud kasutajate arv viimase kahe aasta jooksul kasvanud ligi 1, 5 miljoni võrra ning ületanud juba 4 miljoni piiri. 

Eestis 2010. aastal asutatud ja 2014. aastal börsiettevõtte Stratasysi omandatud ettevõttes töötab täna üle 100 tarkvaraspetsialisti Eestis, USAs, Suurbritannias ja Iisraelis. Ettevõtte peakontor asub USA linnas Cambridge'is.

Tallinna kontoris toimetab ettevõtte 100 töötajast hetkel 14, kuid tuleval aastal on Mändmaa sõnul kavas Tallinna kontori töötajate arv ligikaudu kahekordistada.

GrabCADi Eesti juhi Irena Mändmaa sõnul sai ettevõte loodud inseneridelt inseneridele ning platvorm areneb koos ja tänu oma community’le. «On hea meel tõdeda, et oluline osa maailma disaineritest ja inseneridest on leidnud tee meieni ning saavad tänu platvormile teha oma tööd paremini, koguda inspiratsiooni ning ajada äri globaalselt,» lisas Mändmaa.

GrabCADi platvorm pakub inseneridele ja disaineritele üle kogu maailma võimalust üksteiselt õppida, jagada toodete 3D-mudeleid, arendada ennast ja oma portfooliot ning luua uusi kontakte.

Platvormi failikogu sisaldab tänaseks rohkem kui 2,3 miljonit 3D-faili eri tööstusharudest ja see arv pidevalt suureneb. Paljud kasutajad otsivad platvormilt vaid komponente, kuid suure osa uue generatsiooni inseneride jaoks on see põhiliseks tööriistaks. STL-faile on GrabCADi keskkonnas üle 97 000, mis teeb sellest ühe suurima omasuguste seas.

GrabCAD pakub kahte tarkvaralahendust: GrabCAD Print ning GrabCAD Workbench.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles