Puhastusteenuste-Uber laienes Eestisse

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mopppicom
Mopppicom Foto: moppi.com

Eestis on nüüdsest kättesaadav Soomes populaarne Moppicom puhastusteenuse keskkond, mis viib sarnaselt Uberile kokku puhastusteenindajad ning kliendid.

Soomlaste loodud Moppicom puhastusteenus on naaberriigis kogunud juba üle 2600 kliendi, keda teenindab enam kui 250 registreerunud puhastusteenindaja. Teenus on populaarne eelkõige erineva suurusega kodumajapidamistes, samuti hindavad teenuse lihtsust väikekontorid. Veebikeskkond on avatud tänasest ja esimesed tellimused saavad täidetud järgmise nädala alguses.

Moppicom Eesti tegevjuhi Sten Kreisbergi sõnul on teenuse kasutamine lihtne ja turvaline. «Teame, et hea puhastusteenindaja leidmine võib olla paras peavalu. Moppicom lehel on protsess hästi lihtne – klient sisestab oma kodu või kontori andmed ning süsteem genereerib töö hinna. Seejärel kuvatakse sobiv puhastusteenindaja ning saab valida sobiva kohtumisaja,» selgitas Kreisberg ning lisas, et arve korrigeeritakse hiljem siiski reaalse ajakulu järgi. 

Uuendusliku kasutajate reitingutel põhineva teenusega kaasneb turvalisuse tagamiseks lausa 1-miljoni euro suurune kindlustuskate.

Uus keskkond lubab tõsta ka puhastusteenindajate mainet, kuna kvaliteeti näitab reaalne tagasiside klientidelt. «Soovime hoida kõrget kvaliteeti, mistõttu saavad Moppicom keskkonnas töötada vaid kõrgeid reitinguid saanud teenindajad. Muidugi läbivad teenindajad eelnevalt põhjaliku koolituse nii töövahendite kui tööprotsessi osas ning tagame teenusele omalt poolt 100% rahulolugarantii. Kui klient ei ole rahul, teeme uuesti!» lisas Kreisberg. Esimesed puhastusteenindajad on juba süsteemi registreerunud ning iga päev on oodata uusi huvilisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles