XX põhjust, miks oodata ära iPhone X

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apple

Apple’i nutitelefonide värsked lipulaevad iPhone 8 ja 8 Plus on poelettidel lebanud alles lühikest aega ning kindlasti juurdlevad paljud küsimuse ees, kas võtta kasutusele emb-kumb nendest või oodata ära iPhone’i juubeliversioon iPhone X. Allpool toon lugejateni mõned põhjused, miks tasub hetkel ehk hambad ristis kannatada ära selle kõige-kõigema iPhone’i saabumine. Muuseas, see saabumine võib võtta aega, kuna on andmeid, et nõudlus on juba ette palju suurem, kui pakkumine, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark.

Vaatame iphone x plusse lähemalt

  • Selfietaustad

iPhone X-il saab selfie’dele (ehk maakeeli Endlitele) taha sättida erinevad animeeritud taustad, mis panevad pildistatava uude ja põnevasse konteksti.

  • Bluetooth 5.0

Uus tipptelefon on varustatud sinihamba kõige viimase versiooniga ehk Bluetooth 5.0-iga, mis tähendab kuni neli korda laiemat leviala, kaheksa korda tugevamat ühendust ning kaks korda suuremat kiirust kui Bluetooth 4.2-ga.

  • Galileo toetus

Galileo on Euroopa navigeerimissüsteem, mis on loodud alternatiiviks GPS-ile. iPhone X toetab nii GPS-i kui Galileo’d.

  • Närvimootor (neural engine)

Apple’i enda sõnade järgi on iPhone X-is peituv närvimootor võimeline 600 miljardit masinõppe tehet sekundis. See peaks eriti hästi mõjuma nii Face ID-näotuvastusele kui ka Animoji’dele ehk näo liikumist jälgivatele emotikonidele.

Mis plussid on veel iPhone X`l, loe lähemalt Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles