Levira juhatuse liikmeks sai Meelis Anton

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Anton.
Meelis Anton. Foto: Levira

Digiteenuste ettevõtte Levira AS-i uus juhatuse liige on Meelis Anton, kes ühtlasi juhib Levira võrguteenuste valdkonda.

«Tõstan esile Meelise rahvusvahelist kogemustepagasit ning tema tõhusat panus Levira võrguteenuste arendamisse koos oma tiimiga. Heaks näiteks on asjade internet (IoT), mille pakkumist alustas Levira eelmisel aastal ning kus nüüdseks oleme jõudnud paljude koostöölepinguteni,» ütles Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste pressiteates.

Eelmise aasta alguses Levira võrguteenuseid juhtima asunud Meelis Anton märkis, et Leviras käib töö eesmärgiga muuta Levira digiteenuste vallas tehnoloogiast sõltuvate ettevõtete juhtivaks koostööpartneriks Eestis ja kaugemal.

«Võrguteenuste osas näen suurt tulevikupotentsiaali nimelt IoT-s ning lahenduste vallas on värskeim näide nutikirjakastide pilootprojekt Omnivaga, mis võimaldab postiettevõttel reaalajas jälgida infot sisestatud kirjade koguse ning kirjakasti tühjendamiste kohta.»

Tartu Ülikoolis turundust õppinud ja Estonian Business Schoolist rahvusvahelise turunduse magistrikraadi omandanud Meelis Anton on enne Levirat töötanud Ericssoni Austria ja Eesti üksustes ning varem Eesti Postis ja Cyberneticas.

Lisaks Tammistele ja Antonile kuuluvad Levira juhatusse meediateenuste direktor Indrek Lepp ning finantsdirektor Taavi Tapner.

Levira aktsionärid on Eesti Vabariik ja Prantsuse telekommunikatsiooniettevõte TDF vastavalt 51- ja 49-protsendilise osalusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles