Amazon avas üleilmse müügiäpi – proovisime tellida ja võitsime

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amazon
Amazon Foto: ABHISHEK CHINNAPPA/REUTERS

Maailma üks suurimaid veebikaubamaju Amazon avas täna oma mobiilirakenduses rahvusvahelise tellimise funktsionaalsuse, mis võimaldab enam kui 45 miljonit eri kaubaartiklit tellida USAst kõikidesse maailma riikidesse.

Rahvusvahelise tellimise teenus on avatud nii Amazoni rakenduses kui mobiilibrauseri vaates. Esialgu on valikus hispaania, inglise, hiina, portugali ja saksa keel ning 25 eri valuutat, teatab Reuters.

Amazonist sai muidugi kaupu tellida ka varem, kuid nüüd on kasutajatele selgemalt välja toodud kauba, saatmise ja impordihinnad nende koduvaluutas. Amazoni äppi on võimalik alla laadida nii Androidi kui iOSi mobiilidele.

Proovisime katsetuseks tellida tuliuut Samsung Galaxy S9 mobiili, mis Eestis on müügil hinnaga 849 eurot.

Kuigi impordimaksud kujunevad selle seadme puhul suuremaks kui sada eurot ja kohalejõudmine võtab aega kuni mai esimese nädalani, on lõplikuks hinnaks ikkagi sada eurot odavam tulemus, kui osta seade tavapoest Eestis.

Nihuta pildi keskel olevat murdejoont paremale-vasakule:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles