Vaata otse: Makselahenduste foorum

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Postimees vahendab selle uudise vaates otseülekande Kultuurikatlas toimuvalt makselahenduste otsustajafoorumilt Payment Solutions EXEX.

Foorumil antakse ülevaade majanduses toimuvast ja selle mõjust tarbimisele, valdkonna tippude vestlusring lahkab jaekaubanduse viimaseid trende ning tutvustatakse elektrooniliste maksete olulisi uuendusi. Uuritakse, kas ja kuidas mõjutab 25. mail rakenduv GDPR elektroonilisi makseid ja räägitakse, kuidas jõuda õige tarbijani info ja valikute ülekülluse tingimustes.

Lavale astuvad aasta ettevõtja 2017 tiitli pälvinud pakiautomaatide ja -robotite tootja Cleveron ning veebikaubamaja ON24 juht Peep Kuld, Tallink Duty Free juhatuse esimees Aimar Pärna, Google'i kliendisuhete strateeg Greta Pudan, Coop Eesti Keskühistu juht Jaanus Vihand, Rootsi tarbijakäitumise ekspert ja House of Friends turundusagentuuri juht Magnus Widgren, Mastercardi kliendisuhete direktor Björn Salomon-Sörensen, Swedbank Grupi kaardimaksete osakonna juht Raulis Üksvärav, Ingenico Groupi Ida-Euroopa piirkonna turundusdirektor Michał Łaszczyk ning Ellore müügijuht Alar Alumaa ja Swedbankis kaupmeeste makselahendustega tegelev Margus Mägi.

Kogu foorumi programmiga on võimalik tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles