Poolakate nägemus superautost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolakate nägemus superautost
Poolakate nägemus superautost Foto: arrinera.com

Poola ettevõte Arrinera Automotive plaanib juba järgmisel nädalal esitleda uut omaloodud superautot, isu äratamiseks avaldati peamised tehnilised parameetrid ning mõned fotod.


Auto kandmiku ehitamisel kasutatakse peaasjalikult alumiiniumit ja süsinikkiudu. Samuti eelistatakse tänu kergele kaalule komposiitmaterjalidest kerepaneele.

Kapoti alla mahutatakse Eatoni kompressoriga varustatud Chevrolet Corvette ZR1 6,2-liitrine V8, mis arendab 647 hobujõudu. Auto dünaamilisi omadusi pole aga veel avalikustatud, mootor ise asub auto telgede vahel, vahendab autonet.ee.

Süsinikkeraamiliste piduriketastega masinale nähakse esimesele teljele ette 19- ning tagumisele 20-tollised valuveljed.

Ühena huvitavatest lahendustest pakutakse auto varustusse infrapunakaamerat, mis mõnesaja meetri ulatuses teed filmib ning taustast erineva temperatuuriga objekte keskkonsoolil asuvale ekraanile kuvab.

Sõitjateruumi ilmestatakse naha ja alumiiniumiga, kuid arvestatakse ka kliendi soove. Näiteks on nahavalikus analoogseid tüüpe Maybachi luksuslimusiinidel kasutatavatega ning kui ostja on nõus raha välja käima, siis miks mitte, pea kõik on võimalik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles