Eesti Post uuendab autoparki

Ines Kuusik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Eesti suurima autopargiga äriühing AS Eesti Post asub lähiaastatel autoparki uuendama, vahetades aastal 2011 välja 25 sõidukit ning 2012-2013 aastate jooksul veel 220.


Autopargi 400 auto kasutusaega tahetakse järk-järgult viia maksimaalselt viie aasta peale, lootes saavutada jooksvate, remondi-ja hoolduskulude vähendamise läbi kümneprotsendilist kulude kokkuhoidu.

Samuti plaanib AS Eesti Post suurendada gaasiautode osakaalu autopargis viielt protsendilt kümne protsendini. Kommunikatsioonijuhi Inge Suderi sõnul on kaalutud ka elektriautode kasutamist, kuid hetkel ei ole vastav laadimisvõrk veel piisavalt välja kujunenud.

Kui kirjade hulk on Suderi sõnul iga aasta ligi kümme protsenti vähenenud, siis saadetiste arv püsinud pigem stabiilsena. Aastal 2010 toimetas AS Eesti Post kohale 41 miljonit saadetist. Olulisel kohal on ka otsepostitused – 2011. a I kvartali valimisteeelsel tippnädalal kanti laiali 6,3 miljonit reklaamlehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles