Öine külm meelitas autojuhid rehve vahetama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kummikunstnikute OÜ müügijuht Andres Duuberg näitab talverehve.
Kummikunstnikute OÜ müügijuht Andres Duuberg näitab talverehve. Foto: Liis Treimann

Öösel nullini langenud temperatuur ja ilma jätkuvat külmenemist ennustav prognoos pikendas järjekordi rehvivahetustöökodades.


Viljandi Vana-Võidu autokeskuses oli kella poole üheteistkümne paiku järjekorras 25 autot ning firma juhataja Loit Kivistiku hinnangul tuleb viimastel autojuhtidel oodata ligi kolm tundi, enne kui järjekord nendeni jõuab, kirjutas

Sakala

.

Viljandis asuva ettevõtte Atsi Rehvid juhataja Peeter Treial nentis, et hommikust alates on tööd varasemaga võrreldes palju rohkem. «Praegu on järgmised paar päeva juba kinni,» nentis ta.

Tema sõnul oleks autojuhil mõistlik enne töökotta minekut aeg telefoni teel kokku leppida, sest elavas järjekorras enam vastu ei võeta. «Praegu on järjekord paar päeva, aga tunni aja pärast võib see juba kolm päeva olla,» lausus Treial kella 11 ajal.

Tallinnas järjekorrad pikemad

Tallinnas Rästa tänaval tegutseva firma Kummikunstnikute OÜ (kumm.ee) müügijuht Andres Duuberg ütles Tarbija24.ee'le, et neilgi on juba tekkinud järjekorrad. Kui praegu helistada, siis saab tema sõnul aja alles nädala lõpupoole.

Duuberg kinnitas, et külmemaks läinud ilm ja ennustatud lumi tõstis täna huvi rehvivahetuse vastu.

Tallinnas Pärnu maanteel Prorehvi nime all tegutseva firma Margus Murakas ja Partnerid OÜ juhatuse liige Margus Murakas nentis, et meedial on paanika tekitamisel suur jõud ja kui kirjutatakse, et rehvid tuleks kiiresti ära vahetada, annab see ka tunda.

Muraka sõnul on neil juba pikemat aega rehvivahetuseks umbes nädalane järjekord, kuid helistamine on siiski täna veelgi elavnenud. Kui täna endale rehvivahetuseks aega küsida, siis saab selle Muraka sõnul alles järgmise esmaspäeva pärastlõunaks.

Tallinnas Filtri teel asuvas Rehviringis on aga olukord veel suhteliselt rahulik. Erki Jõgi Rehviringist tõdes, et täna on inimeste huvi elavnenud. Põhimõtteliselt saab aga soovija Rehviringis rehvid vahetatud ka samal päeval. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles