Uus ettevõtlusvorm – rehvivahetus telgis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas on mitmetesse parklatesse kerkinud ajutiselt telgid, kus vahetatakse rehve.
Tallinnas on mitmetesse parklatesse kerkinud ajutiselt telgid, kus vahetatakse rehve. Foto: Lugeja

Tallinnas on tänavu esmakordselt mitmele poole linnas kerkinud parklatesse või tühermaadele ajutised presenttelgid, kus pakutakse hooajaliselt rehvivahetuse teenust.

Kristiine keskuse taga asuvas parklas presenttelgis rehve vahetava OÜ Fiducia juhatuse liige Mikk Kulev ütles, et selline hooajaline ajutises telgis tehtav rehvivahetus on tänavune trend - lisaks nendele on ta sel sügisel märganud sarnaseid rehvipunkte ka Peterburi teel, Pirita teel ja Olümpia hotelli juures.

«Meie oleme juba kolmandat aastat niimoodi tegutsenud. Võtsime vennaga õppelaenu ja selle raha eest ei olnud võimalik enamat, kui rentisime telgi, ostsime seadmed ja hakkasime tööd tegema,» rääkis Kulev.

Põhjusena, miks ei rendita töötegemiseks garaaži, vaid ajutist telki ja soojakut, nimetas Kulev silmatorkavust. «Asja iva on selles, et vahetuskoht peab olema heas kohas - kui oled tee ääres nähtav, ongi see ühtlasi parim reklaam.»

Tänavu pandi rehvivahetuseks telk koos seal kõrval oleva soojakuga püsti kuu aega tagasi ja praegu suudetakse kolme mehega teenindada keskmiselt 20-25 autot päevas.

Rehvivahetuse hooaeg sõltub tema sõnul sellest, milline on ilm: kui lund maha ei tule, ei vaheta autojuhid rehve veel ära. «Eelmisel aastal tuli lumi maha 1. novembril ja kohe olid järjekorrad, sel aastal algas aktiivsem töö alles täna-eile,» rääkis mees.

Põhjustena, miks peaks klient suuremale rehviboksile eelistama presenttelki, tõi Kulev välja hea asukoha, normaalse teeninduse ja soodsamad hinnad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles