Angry Birds kolib Nokia uutesse odavtelefonidesse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX.

Kaks globaalse haardega Soome ettevõtet on alustanud koostööd: nimelt sõlmis mobiilimängu Angry Birds looja Rovio koostöölepingu Nokiaga, mille kohaselt kolib populaarne mobiilimäng uutesse Nokia Asha-tootesarja mudelitesse.

Kuigi Rovio müüginumbrid on kasvanud ja ettevõtte laienemine toimunud siiani meeletu kiirusega, on tehing Nokiaga ettevõttele siiski väga oluline, kirjutab Kauppalehti.

Läinud nädalal ütles Nokia juht Stephen Elop Londonis toimunud üritusel Nokia World, et mobiilitootja valmistab keskeltläbi 14 uut mobiiltelefoni sekundis. See tähendab 1,2 miljonit telefoni päevas.

Nende numbrite valguses on tehing Rovio jaoks väga kaaluka tähendusega.

Nokia müük kasvab vaatamata raskustele kiiresti just Aasia turgudel, eriti Indias. Ettevõtte uus odavtelefonide sari Asha ongi mõeldud arenevatele turgudele ning nimetatud tootesarja telefonidesse kolib nüüd ka Angry Birds.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles