Elektroonikakauplus Expert sulgeb Võru ja Jõgeva kauplused ning avab uue kaupluse Tartus (2)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiod Experdi elektroonikapoes.
Raadiod Experdi elektroonikapoes. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tehnikakauplus Expert sulgeb hiljemalt oktoobri lõpus kauplused Võrus ja Jõgeval ning avab uue kodutehnikapoe Tartus Eedeni keskuses.

Experdi turundusjuht Joonas Kulli selgitas, et Tartus käivad nii Võru kui ka Jõgeva inimesed sageli nii tööl kui ka oste tegemas, mistõttu koondatakse Experti senised poed just kokku Võru ja Jõgeva vahele ehk Tartu uuenevasse Eedeni keskusesse. Praegu pole Expertil Tartus ühtegi kauplust.

«Kui Võru ja Jõgeva kauplus suletakse oktoobri lõpus, siis Tartu Eedeni keskuse Expert avab külastajatele uksed novembris, mil uuenev Eedeni keskus saab valmis,» sõnas Kulli.

Ta rõhutas, et Võru ja Jõgeva tarbijaid ootavad kindlasti ees lõpumüügid ning edaspidi on neile endiselt avatud ka e-pood, kust tellimusi esitada.

Expert on teinud ka Võru ja Jõgeva töötajatele ettepaneku asuda tööle Tartusse. «Võimaldame soovijatel meie kaupluses tööd jätkata. Kuna paljudel töötajate pereliikmed käivad nagunii iga päev Tartus koolis või tööl, siis tõenäoliselt sobib töökoha muudatus nii mõnelegi seni kodulinnas töötanud inimesele,» selgitas Kulli.

Eedeni keskuse Experdi tehnikakauplus hakkab asuma kaubanduskeskuse esimesel korrusel 600 ruutmeetri suurusel pinnal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles