Skype eemaldab kasutajate pahameele tõttu mitmed varasemad uuendused (3)

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype'i uus disain mobiiltelefonil.
Skype'i uus disain mobiiltelefonil. Foto: Skype

Microsoft teatas, et eemaldab Skype'ist möödunud aasta juunis lisatud Snapchati sarnased funktsionaalsused, mis on osutunud kasutajate seas väga ebapopulaarseks.

Tehnoloogiahiiglane nentis, et möödunud aastal lisatud Highlightsi funktsionaalsus hakkas segama Skype'i põhifunktsioone, milleks on tekstsõnumite vahetamine ja videokõned. Lisaks Highlightsi eemaldamisele tuleb Skype'i järgmine versioon ettevõtte sõnul ka palju lihtsama disaini ja kasutajaliidesega.

Uus disain.
Uus disain. Foto: Skype

Skype'i möödunud aastal välja lastud disain sai kasutajate pahameele osaliseks. Rakenduse skoor hakkas kiiresti kukkuma nii iOSi kui ka Androidi veebipoodides. Microsoft teatas mõni aeg tagasi, et tahaks muuta ka Skype'i arvutiversiooni rohkem mobiilirakenduse sarnaseks, kuid pidi kiiresti idee hülgama pahameeletormi tõttu.

«Highlights ei läinud lihtsalt enamikule kasutajatele peale,» möönis Skype'i disainijuht Peter Skillman ettevõtte teates. «Me peame astuma sammu tagasi ja lihtsustama.»

Paljud inimesed kasutavad endiselt Skype'i vanemaid versioone, et kehvematest uuendustest mitte osa saada. Samal ajal on tekkinud platvormile viimastel aastatel terve hulk rivaale, millest edukamatel on juba miljoneid kasutajaid. Nende hulka kuuluvad näiteks Telegram, Line, Wechat ja FaceTime.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles