Mida uut tõi IFA mess Berliinis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle võlli otseses mõttes: kui sõidad arvutis mängides kurvi või kukud millegi otsa, siis Aceri uus mänguritool laseb need võnked päris elus läbi elada.
Üle võlli otseses mõttes: kui sõidad arvutis mängides kurvi või kukud millegi otsa, siis Aceri uus mänguritool laseb need võnked päris elus läbi elada. Foto: tootja

Kas käes on aeg uusi tehnoloogiavidinaid ostma minna?

Nagu kooli alguse paiku ikka, tutvustatakse Euroopa suurimal (ja kindlasti ka maailma ühel suuremal) tehnoloogiaüritusel IFA Berliinis aasta uusimaid tooteid ja suundumusi. Kohale saabub muljet avaldav hulk külalisi ligi sajast riigist, et läbi kammida 100 000 ruutmeetrit messi- ja konverentsipinda rohkem kui tuhande eksponendiga. Vaatame, millega sel aastal üllatati.

Uued telefonid juba enne jõule lettidele

Enne kui algab jõulukaubanduse karussell, proovivad paljud tootjad välja tuua oma aastalõpumudelid. Esimese pilgu saab uutele toodetele heita juba nüüd, suve lõpus.

Sony tuli välja uue tipptelefoniga Xperia XZ3, mis on sarnaselt näiteks Samsung Galaxy Edge seeria telefonidega küljelt kaarduva ekraaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles