Nädal HBO-ga (2)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Alates septembrist on Telia TV teenus saanud HBO nimelise täienduse. HBO ise on tuntud USA teenusepakkuja ning sisutootja ja isegi kui see täheühend ise tundub võõrana ja suurt midagi ei ütle, võib mõelda seriaalile „Troonide mäng“. See ilmakuulus sari on just kõnealuse ettevõtte poolt toodetud ja loomulikult seega nüüd hooaegade kaupa ka Telia TV-s kättesaadav. Mida põnevat HBO aga veel pakub ja kuidas töötab, kirjutab Mart Lanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark. 

HBO-d kasutamiseks tuleb see eraldi tellida või omada lisakanaite paketti. Teenus tekib Telia TV menüüsse, sinna kus eelnevalt oli FOX, uus valik nimega “Äpid”. Koos FOX-iga pesitseb seal all nüüd ka HBO nimeline nupukene. Sellele vajutades avanebki vastav keskkond ja seal pakutav sisu muutub  kättesaadavaks.

Lihtne, selge, kiire

Kohe esimese asjana saab kasutaja otsustada kas vaadata soovitakse filme või sarju ning kummagi valiku all kuvatakse kasutajale soovitusi ja viimati vaadatud asju. Lisaks soovitustele ja viimati vaadatud jaotustele, saab seejärel nii filme kui sarju otsida žanrite kaupa. Nii leiab vajaliku üsna kiirelt ja suurema vaevata.

Teenuse kasutajaliidese välimus üldiselt on sarnane samuti Telia TV-s leiduvale valikule „Sirvi“, kuid samas visuaalselt erinev ülejäänud Telia TV sisust. Seega on nuppude välimus ja värvilahendus uudne ja mitte nii väga Telia TV nägu, kuid õnneks endiselt pigem lihtne ja loogiline. Võib isegi öelda, et kasutajaliides on minimalistlik, ehk puhas ja vaba kõigest üleliigsest. Kuna sama joon on ka Telia puldil, siis saabki kõik toimingud kiirelt nooleklahvidega ning ok ja tagasinupuga tehtud. Lisaks on teenuses toimetamine ka väga kiire, ehk vajutusele järgneb kohene reaktsioon ning pikalt mingite asjade avanemist ootama ei pea.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles