Deutsche Telekom investeeris Eesti firmasse 10 miljonit dollarit (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipedrive'i kontor.
Pipedrive'i kontor. Foto: Martin Ilustrumm

Eesti tarkvaraettevõte Pipedrive kaasas täna avaldatud info kohaselt 10 miljoni dollari suuruse  investeeringu kontsernilt Deutsche Telekom Capital Partners (DTCP).

Koos hiljutise investeeringuga on Pipedrive C-seeria investeeringuid kaasanud 60 miljoni dollari väärtuses. Lisaks DTCP-le kuuluvad Pipedrive’i investorite hulka juba varasemates investeeringuseeriates osalenud investorid Insight Venture Partners, Bessemer Venture Partners, Atomico ja Rembrandt Venture Partners.

Kokku on riskikapitali investorid rahastanud Pipedrive'i 90 miljoni dollari ulatuses. Kaheksa aastat tagasi loodud ettevõtte loob tarkvara müügimeestele ning kliente on nüüdseks kogunenud 75 000. Tööd pakub ettevõte 400 inimesele,  neist 300 asuvad Eestis.

DTCP partner Thomas Preuss ütles, et kontsernile avaldas muljet «Pipedrive'i tugev ja tõhus kasv» ning et ta usub «ettevõtte kogenud juhtkonda».

DTCP tegi investeeringu ühe oma riskikapitalifondi kaudu. DTCP on Deutsche Telekomile ja teistele institutsionaalsetele investoritele kuuluv investeeringute juhtimisega tegelev kontsern, mille väärtus on umbes 1,6 miljardit dollarit ning mille kliendibaasi kuulub üle 60 ettevõtte.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles