Jürgen Ligi ei taha kõrvaklappe (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi.
Jürgen Ligi. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eraelus tõsine jalgrattur Jürgen Ligi testis hetkel ühte paremat tavatarbijatele mõeldud peakomplekti Sony WI-1000XB ja ei suutnud neis leida ühtegi positiivset omadust.

«Keskendunud harjutajana ei salli ma kõrvalisi asjakesi ega kanna ka telefoni kaasas muuks kui hädaabiks, hääletuna. Võru kaelas on kohmakas ja segab. Kõrvaklapid ei püsi kindlalt kõrvas. Kõige häirivam on, et mistahes peene režiimiga asi kõrvas moonutab orientatsiooni, helide suund ja tugevus moonduvad ja enam ei taju täpselt, kui kaugel kus milline auto on,» kirjutab Jürgen Ligi portaalis Geenius.

Lisaks arvab Ligi, et selle võru peal on nupud, mis eeldavad palju suuremat näputundlikkust kui pika sõidu ajal kipub olema ka soojas.

«Mina, kui tunneksin sõites puudust telefonist, võiksin äärmisel juhul kaaluda mobiilikinnitust lenksul, vahest koos kergemate klappidega, mida võimalik sõidul mugavalt kõrva toppida,» lisas poliitik.

Loe pikemalt portaalist Geenius.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles