Video: Eesti idufirma valiti Saksamaa metallimessi parimaks

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Eesti idufirma Fractory.co valiti omasuguste seas parimaks Saksamaal toimunud lehtmetallinäitusel EuroBLECH.

Kaasaegse tellimislahenduse loonud Fractory teatel võideti parima idufirma tiitel 40 riigist pärit osalejate hulgas. Videot võitja väljakuulutamisest saab vaadata siit:

Fractory.co eesmärgiks on muuta metallitöötluse teenuste ostmist nii, et tellimine ja selle eest tasumine võtab aega vaid mõned minutid. Meeskond arendas laserlõikuse teenusele automaatse hinnapakkumiste, tellimuste vormistamise ja tarneplatvormi, tuues kokku tootmisettevõtted ja teenusepakkujad. Pikemas perspektiivis lisanduvad laserlõikusele ka teised sama tootmisahela teenuste pakkumised.  

Fractory.co sai tuule tiibadesse kevadel Põhjamaade äriinglite programmi ning Eesti ingelinvestorite toetusega. Programmis osalenud investorid valisid  Fractory välja rohkem kui 100 idufirma seast ning investeerisid sellesse 170 000 eurot.

Rahvusvaheline lehtmetalli-alane mess EuroBlech toimub kahekümne viiendat korda. Tänavu näidatakse laia valikut intelligentsetest lahendustest ja innovatiivsetest lehtmetalli töötlemise seadmestikust. EuroBLECHil osaleb tänavu 1500 eksponenti 40 riigist, messiala on 89 000 ruutmeetri suurune.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles