Kahe väikese miinusega PLUS

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia e-pood

Aastat 2018 näib valitsevat kaks trendi. Üks kindlasti see, et iga eelmise mudeli järglane saab suurema ekraani (ja miks see parem, loe altpoolt). Ning teiseks, mudeli nimi sisaldab täiendit + või Plus. Niimoodi on toimetanud Apple, Motorola, Samsung ja Sony. Ning nüüd ka Nokia, pakkudes mudelit Nokia 7 PLUS, kirjutab Heigo Aulemb tehnoloogiaportaalist Digitark.

Välimus

Tundub, et nutitelefonide maailm on valmis saamas, eriti just disaini osas. Kuid HMD kujundusosakond suudab siiski üllatada. Nokia 7 Plus valikus on vaid kaks värvi – klassikalised must ja valge, kuid ometi on leitud võimalus lisada veidi aktsenti sellesse must-valgesse maailma. Nii on telefon saanud ümber alumiiniumkorpuse ja kaamera ning sõrmejäljelugeja servadesse kauni vasekarva raamistuse. Nii ei saa keegi väita, et Nokia disain on igav või tavapärane. Ikka täiesti eristuv teistest.

Tehnilised näitajad

Plus mudeli nimes tähendab loomukulikult seda, et ekraan on suuremaks kasvanud. Kui 2017 aasta puhas 7 ajas läbi 5,2-tollise ekraaniga, siis 7 Plus omab 6-tollist ekraani, suhtega 18:9. Nokia 7-seeria tähendab kuulumist keskklassi ja nii koosnebki ekraan vaid 2160×1080 pikslist.

Suurem ekraan annab võimaluse kasutada suuremate gabariitidega akut ehk teiste sõnadega suurema mahtuvusega akut.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles