Samsungi volditelefon tuleb märtsis ja on hirmkallis (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stephen Lam / REUTERS

Lõuna-Korea tehnoloogiettevõtte Samsungi kokkuvolditava ekraaniga mobiiltelefon tuleb lekkinud info kohaselt müügile järgmise aasta märtsis ning seda üsna krõbeda hinnaga.

Uudisteagentuuri Yonhap andmeil saab mobiili nimeks Galaxy F ning see hakkab maksma ligikaudu 1770 dollarit. Ametlikult öeldakse see välja pärast tipptelefoni Galaxy S10 esitlust veebruaris – see telefon saab olema kuuldavasti Samsungi esimene 5G võimekusega seade.

Kui eeltoodu tõele vastab, saab Glaxy F olema üks kallimaid mobiile, mis iial toodetud. Välja arvatud muidugi eridisaini ja vääriskividega varustatud ilutelefonid segastele pururikastele.

Justin Denison, Samsung Electronics senior vice president of Mobile Product Marketing, näitab uue seadme prototüüpi
 
Justin Denison, Samsung Electronics senior vice president of Mobile Product Marketing, näitab uue seadme prototüüpi  Foto: Stephen Lam / REUTERS

Teada on nii palju, et seadme plastist ekraani suuruseks saab lahtivoldituna olema 7,4 ja kokkuvoldituna 4,6 tolli. Suurem versioon saab olema resolutsiooniga 1536x2152 pikslit.

Kokkuvoldituna on seade hästi kasutatav kiirete ülesannete täitmiseks, näiteks kõnede tegemiseks, sõnumite lugemiseks või asukoha vaatamiseks kaardirakenduselt. Avatuna avarduvad aga äppide pakutavad võimalused ning ekraanil saab korraga avada mitme äpi vaated.

Ka tarkvaraplatvorm Android hakkab peagi telefonide kokkuvoltimist toetama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles