Autoretkede kuldne kolmnurk asub USAs

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduvahendiks oli kümme aastat vana Ford Crown Victoria, endine politseisõiduk. Renditud eraisikult, kes oli selle oksjonilt ostnud.
Sõiduvahendiks oli kümme aastat vana Ford Crown Victoria, endine politseisõiduk. Renditud eraisikult, kes oli selle oksjonilt ostnud. Foto: Peep Päädam

Üks tihtipeale esinev tüütu «lisa» autoreisidel on vajadus tagasi sõita. Ja üldiselt pole midagi tüütumat kui sõita tagasi tuldud teed pidi. On aga mõned kohad, kus seda tegema ei pea.

Üks kuulsusrikkaid piirkondi autoretkeks on kahtlemata California oma mitmekesise maastiku ja hunnitute vaadetega (oleneb muidugi, kust vaadata). California on küll nii suur, et hõlmab mitut kliimavööndit, kuid ilmselt kõige sagedamini tuleb selle nime peale silme ette Lõuna-California.

Ja nii valisin minagi oma autoretke alguspunktiks lõunaosa, täpsemalt Los Angelese.

Millega sõita?

Autoretkeks on mõistagi vaja autot. USAs on põhimõtteliselt ainuvõimalik variant rendiauto, sest autot oma nimele osta on võõral küll võimalik, aga kindlustust teha mitte. Kõige lihtsam, paraku rahakotile kõige valusam on jalutada otse lennujaamas mõne autorendifirma kontorisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles