PwC Legal on e-residentsuse meeskonna ametlik õigusnõustaja

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Lätt
Priit Lätt Foto: Aivar Pau

Advokaadibüroo PricewaterhouseCoopers Legal (PwC Legal) võitis kaheaastase raamlepingu e-residentsuse meeskonna õigusnõustamiseks.

PwC Legal partneri Priit Läti sõnul on e-residentsus Eesti riigi üks suurim edulugu, mille nimel panustavad nii avalik kui erasektor üheskoos. «PwC Legal globaalne võrgustik katab üheksakümmend riiki, mis on kõik vajadusel meie käsutuses» sõnas Lätt.

Alates algusajast on e-residendiks saanud ligi 50 000 inimest 157-st riigist, programmi kaudu on asutatud üle 6000 uue ettevõtte. E-residentsus on teeninud otseste maksude ja riigilõivude kaudu tasa programmi tehtud investeeringud ning toonud Eestile üle 10 miljoni euro netotulu.

PwC nõustab globaalselt riike e-valitsuse teemadel õigusküsimustes ning organisatsiooni struktuuri, maksude ja tehnoloogia vallas. PwC Legali võrgustikku kuulub ligi 3500 advokaati, kes nõustavad kliente kõigis nende äritegevusega seotud õigusvaldkondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles