Monese valiti Briti 10 sektorit raputada võiva ettevõtte hulka (1)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monese äpp
Monese äpp Foto: Monese

Eesti-Briti fintech-ettevõte Monese märgiti ära Suurbritannia suurimate kasvupotentsiaaliga firmade edetabelis.

Suurbritannias koostatakse igal aastal edetabelit «Fast Track 100», kuhu valitakse 100 viimase kolme aasta suurima müügikasvuga Briti eraettevõtet.  Monese märgiti ära selle eriateblis «Raputajad» ehk «Disruptors».

Fast Track 100 koos lisatabelitega avaldatakse igal aastal detsembris Briti üleriigilises nädalavahetuse lehes Sunday Times ning autasustamine toimub mais.

Monese asutaja ja juht Norris Koppeli sõnul  on tarbijale praegune pangandusrevolutsioon hea uudis, kuna teenused muutuvad kiiremaks ja soodsamaks.

«Suurtes pankades võtavad muutused kaua aega, samas meie teenindame ära inimesed, keda pangad ei suuda efektiivselt teenindada. Inimesed vajavad ligipääsu oma finantsidele, kus iganes nad ei viibiks ja selleks peab neil olema võimalus maksekonto loomiseks,» sõnas Koppel.

Monese on ainult mobiilipõhist pangandusteenust pakkuv idufirma Suurbritannias. Tema äpp võimaldab avada maksekonto mõne minutiga ja selleks ei pea klient elama samas riigis. Rohkem kui 700 000 kasutajaga Monese tegutseb kahekümnes riigis ning klientidele pakutakse IBAN-pangandusteenuseid.

Praegu ületavad klientide rahavood Monese kontodel enam kui 3 miljardit dollarit aastas. Septembris kaasas Monese 60 miljonit dollarit invensteeringuraha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles