Taxify pakub Lätis telefonikõne teel takso tellimise võimalust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taxify.
Taxify. Foto: Reuters

Eesti transpordiplatvorm Taxify hakkas Lätis pakkuma võimalust tellida takso ka telefonikõne teel, sama teenus on juba mõned kuud olnud kasutusel Leedus.

«Teenuse peamine sihtgrupp on inimesed, kellel ei ole nutitelefoni. See annab ka neile võimaluse Taxify teenuseid kasutada,» ütles Taxify Kesk- ja Ida-Euroopa riikide PR juht Karin Kase BNS-ile.

Kase sõnul pakub see võimalust ka kellelegi teisele auto tellida, näiteks saavad edaspidi klientidele Taxify autosid tellida ka hotellid ja restoranid. Muudel turgudel pakub ettevõte takso tellimise võimalust vaid mobiilirakenduse teel.

Eestis ettevõte antud teenust ei paku, kuna inimesed on siin väga tehnoloogiasõbralikud ning sellise teenuse järgi pole vajadust väljendatud, märkis Kase. «Lätis on aga 30 protsenti inimesi, kellel pole nutitelefoni, Leedus veel rohkem,» lisas ta.

Teistesse riikidesse teenuse laiendamist kaalub Taxify vajaduspõhiselt, esialgu on tegemist kohaliku algatusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles