Instagram võttis tagasi pahameeletormi tekitanud uuenduse

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvas oli uuenduse peale väga pahane
Rahvas oli uuenduse peale väga pahane Foto: @KuritaKian

Populaarne suhtlemiskeskkond Instagram andis eile välja horisontaalset svaipimist võimaldava uuenduse, kuid võttis selle tekkinud pahameeletormi tõttu kohe tagasi.

Niipea, kui uuendus eile välja anti, tormasid Instagrami kasutajad üle maailma Twitterisse oma pahameelt väljendama ja nõudsid hashtag’i #instagramupdate saatel vertikaalse kerimise taastamist. Tinderiga sarnanev horisontaalne kerimine jõudis miljonite kasutajate jaoks kasutuses olla vaid tunni, kirjutab BBC.

Instagrami tootejuht Adam Mosseri säutsus neile vastuseks vabanduse ja väitis, et tegemist pidi olema väga väikese testiga, kuid see levis plaanitust laiemalt.

Kasutajad läksid aga koguni nii kaugele, et nõudsid Instagrami eksjuhtide Kevin Systromi ja Mike Kriegeri naasmist. Neile ei meeldinud sugugi, et iga postituse vaatamiseks tuli eelmine vaade iga kord eest ära kerida.

Tunni möödudes teataski Mosseri, et uuendus võeti tagasi ja äpile tuleks teha restart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles