9 nippi, et Spotifyst viimast võtta

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
9 nippi, et Spotifyst viimast võtta.
9 nippi, et Spotifyst viimast võtta. Foto: Anna Maloverjan/Panthermedia/Anna Maloverjan

Spotify on meie muusikakuulamise harjumusi kardinaalselt muutnud. Kuidas teha nii, et see teenus teid veel sujuvamalt ja meeldivamalt teeniks?

Moodustage kolhoos!

Spotify kuumakse on seitse eurot ja seda pole mu meelest nii mugava teenuse eest üldse palju. Aga eriti hinnatundlikud kasutajad võivad sisse pugeda Spotify enda jäetud aiaaugust ning saada premium-klassi toote kätte vähem kui kahe euroga kuus. Spotify perepakett maksab vaid 11 eurot kuus ja kuna teenuse meelest võib peres olla kuni kuus liiget, siis maksaks igaüks vaid 1,83 eurot. Selleks on vaja valida «kolhoosiesimees», kes loob endale premium-konto ja kutsub sõbrad oma paketiga liituma. Spotify reeglite järgi peavad kõik pereliikmed elama samal aadressil, nii et seda tasub liitumisel arvestada. Kaval on igakuised maksed kolhoosiesimehele pangas otsekorraldusega automatiseerida.

Salvestage oma nädala avastused

Igal esmaspäeval ilmub kasutaja kontole «Discover weekly»-nimeline esitlusloend, kus algoritm pakub senikuulatu põhjal uut muusikat, ja minu kogemuse põhjal teeb seda väga hästi. Paraku kaob see loend järgmisel nädalal igavikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles