Oluline muudatus: Tele2 vahetab kõik mobiilipaketid välja (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 kauplus Ülemiste keskuses.
Tele2 kauplus Ülemiste keskuses. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tele2 hakkab tänasest oma kümne populaarseima era- ning ärikliendi mobiilipaketi asemel pakkuma täiesti uusi ning mõne paketi puhul päris samas mahus head valikut pole.

Tele2 müügidirektori Aare Uusjärve sõnul jäävad kõik vanad paketid kehtima ning kliendid saavad soovi korral uutele üle minna. Selleks tasub iseteeninduses või esinduses oma pakett üle vaadata ja leida soovi korral sobivam variant.

Tele2 vanad eraklientidele suunatud multipaketid asendatakse pakettidega Vabadus vestelda, Vabadus 2, Vabadus 8, Vabadus 100  ning Piiramatu vabadus. Seniseid Ettevõtjapakette asendavad Äri Eestis, Äri Eestis 10, Äri Põhjamaades 30, Piiramatu äri Põhjamaades  ja Piiramatu äri Euroopas.

Kõige raskema valiku ees on eraklientidest nähtavasti  praegused Multipakett 4.1 kasutajad. Neil on praegu 17,99 euro eest kasutada kuus 12 GB internetti, sellest  7 GB ELis.

Ühelt poolt oleks neil võimalus võtta 12-eurone kuupakett Vabadus 8, kuid see tähendab suurt kaotust kasutatava interneti mahus. Järgmine valik on aga juba pakett Piiramatu vabadus, mis sisaldab 21 euro eest piiramatut internetimahtu Eestis ja 10 GB internetti ELis. Saadaval on ka 15-eurone pakett vabadus 100 Eestis (100 GB internetti kuus Eestis), kuid see ei sisalda interneti kasutamist ELis.

Uusjärve sõnul sisaldavad kõik uued paketid piiramatut andmesidekiirust, kõneminuteid ning tekstisõnumite arvu, kuid erinevad andmesidemahu poolest.

Foto: Kuvatõmmis

Kõige suuremad muudatused hõlmavad äriklientide sidepakette. Esimest korda Eestis tulevad äriklientidele paketid, mis on Põhjamaades või kogu Euroopas täiesti piiramatu kõneminutite- ning internetimahuga. «Konkurentidega võrreldes on need tingimused ligi kaks korda soodsamad,» lubas Uusjärv.

Kõik uued paketid on tähtajatud – inimesed saaval igal ajal teenusest loobuda või vahetada tasuta nii odavamaks kui suurema mahuga paketiks.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles