Range Rover Evoque uus versioon jõudis Eestisse

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Ranger Rover Evoque
Uus Ranger Rover Evoque Foto: Erlend Štaub

Tallinnasse Land Roveri esindusse jõudis eile tutvumiseks Range Rover Evoque uus mudel ning müügile peaks see jõudma aprillis.

Auto on eelkäijaga võrreldes saanud uued esi- ja tagaleedid, tal on suured 21“ veljed ja mõningaid tehnoloogilisi lahendusi, mida ettevõtte sõidukites varem pole kasutatud. Nende hulka kuuluvad ClearSight süsteemiga tahavaatepeegel, mis kasutab pärale monteeritud kaameraid, et luua lainurk vaadet ja ClearSight Ground View, mis pakub vaadet mootori alla ja sõiduki esiosast madalamale.

Foto: Erlend Štaub

Mudelil on kuus erinevat mootorivõimalust - 200, 250 või 300 hj bensiinimootorid ja 150,180 või 240 hj diiselmootorid. Nagu ka esimese põlvkonna Evoque, on uus linnamaastur saadaval nii esirattaveoga, kui ka nelikveoga.

Uue Range Rover Evoque hind Eestis algab 41 900 eurost. Esimesed Evoque mudelid jõuavad Eesti esindusse ootuste kohaselt aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles