Paljastus Elisa mobiilipakettide hinnatõus

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Rahatähed.
Rahatähed. Foto: Urmas Luik

Telekomiettevõte Elisa nõustus pärast pikka pinnimist avalikustama, milliste mobiilipakettide hinnad 1. maist lisaks tele- ja netiteenustele olulise hinnalisa saavad.

Selgub, et alates maist tõuseb iga kümnenda Elisa mobiiliteenuste kliendi kuutasu. Mitme euro võrra kasvavad kuutasud täpsemalt neil, kel olid uuendamist vajavad  paketid.

«Nutipakettidesse Euroopa Liidus, Norras, Islandil, Liechtensteinis ja Fääri saartel kasutamiseks liidetud 2GB internetimahu eest lisandus kuutasudele juurde 2,99 eurot,» kõlab lühidalt ja konkreetselt Elisa pressiesindaja vastus.

Kõnealused 2GB internetimahtu ja 3 eurot kuutasu lisati nutipakettidele, mille senine kuustasu jääb varasemalt 11-21 euro vahele ja sisaldas ainult Eesti-sisest internetimahtu. Kõigile puudutatud klientidele saatis Elisa ka personaalse teavituse e- või paberkirjana.

Lisaks mobiilipakettidele tõstab Elisa 1. maist mitmete tele- ja püsiinternetipakettide hindasid.

«Ühtlustame Elisa Elamus ja Elisa Klassik pakettide hinnatasemed, mistõttu Klassik pakettide kuutasu suureneb 1,99 euro võrra,» teatas ettevõte möödunud nädalal oma veebilehel.

Kaabelvõrgu koduinterneti osas uuendab Elisa vanu internetipakette ja tõstab neis alla- ning üleslaadimiskiirusi. Sellega seoses suureneb osadel klientidel kuutasu 1-2 euro võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles