Miks võiks töö tegemiseks valida Apple arvuti? (1)

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

Töö tegemiseks arvutit valides vaadatakse ikka seadme võimsust puudutavaid parameetreid. Olgu selleks siis protsessori kiirus, kõvaketta suurus või muu antud hetkel oluline väärtus. See kõik on loomulikult väga tähtis, kuid enne seda tuleb teha veel üks suur otsus. Nimelt otsustamine kas  kasutada  Windows või Mac (Apple) operatsioonisüsteemiga seadmeid. Kuigi mõlemal variandil on omad eelised, Apple seadmete kasutamise eelistest räägib Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Valik on lihtsam

Kuna Apple toodab ise nii riist- kui ka tarkvara, on õige mudeli leidmine lihtsam. Kõik sülearvutid sobivad nii töö tegemiseks, kui ka muudeks tegevusteks. Seega ei pea ärikliendid jälgima, et soetatud saaks õige seeria seade. Pigem tuleb esimese asjana selgeks teha, kas sobilikum on MacBook Air või Pro seeria masin ning seejärel veenduda, et soetatava masina parameetrid ootustele vastaksid.

Palju tarkvara on kohe kaasas

Apple arvutitesse on kohe alguses lisaks operatsioonisüsteemile paigaldatud mitmeid väga vajalikke programme, mis Windowsi masinatel tuleb reeglina juurde osta. Nii on kohe olemas kontoritarkvarast ehk Apple analoog Microsoft Office programmidele. Pages asendab Wordi, Numbers Excelit ning Keynote PowerPointi. Aga lisaks pakutakse veel ka muusika- (Garage Band) ja videotöötlus (iMovie) programme. Kasutaja jakoks tekib siin võit paigaldamisele kuuluvas ajas ning ka rahas.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles