Bolt alustas tegevust Londonis (2)

BNS
Copy
Bolt.
Bolt. Foto: Bolt

Euroopa juhtiv transpordiplatvorm Bolt käivitas teisipäeval tegevuse Londonis ning teenindab kogu Suur-Londoni piirkonda – sõiduki võib tellida ka Gatwicki, Heathrow, Lutoni või Stanstedi lennujaama.

Bolti asutaja Markus Villigi sõnul tähendab Bolti saabumine Londonisse, et esimest korda on Euroopa suurimate transpordimahtudega metropolis tekkinud tõsisem konkurent Uberile. See omakorda on hea uudis nii autojuhtidele kui sõitjatele, kelle jaoks seni on valik olnud napp. «Toimetame täna enam kui kolmekümnes riigis üle maailma ja oleme näinud, kuidas konkurentsi elavnemine toob kaasa madalamad hinnad klientidele ja parema teenistuse juhtidele. Oleme veendunud, et nii läheb ka Londonis,» rääkis ta.

Londonis käivitub Bolti tegevus koos äpisisese paanikanupuga, mis lisab turvatunnet juhile ja reisjatele. Nupule vajutamine loob ühenduse politseiga ja saadab sõnumi ööpäevaringselt töötavale klienditoeüksusele. «Londoni suuruses linnas on turvalisusel suurem kaal ja sellele vastavad ka regulaatori ootused. Kuna konkurendid ei ole minevikus turvalisust piisavalt tähtsaks pidanud, on ka nõuded karmistunud,» rääkis Villig. 

Praegu Pariisis ja Madridis toimivat elektritõukerataste renditeenust Bolt Londonis esialgu ei paku. Bolt on Euroopa juhtiv transpordiplatvorm, mille eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning usaldusväärsemaks. 2013. aastal asutatud Eesti tehnoloogiaettevõte tegutseb täna rohkem kui 30 riigis.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles