Eesti Loto tegi bingopiletite müümise korda

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Loto
Loto Foto: Toomas Huik

Eesti Loto muutis nõuetele vastavaks Bingo loto müümise mobiiltelefoniga.

Augusti alguses piletite kaks korda kallimaks muutmise järel kaotas ettevõte M-loto teenuses ära teksti selle osa, kus räägiti pileti hinnast ja kogusest. Seega ei teadnud mobiilikõne abil piletite ostjad, kui palju nad raha välja käivad ja mitu mänguvälja selle eest saavad.

Nüüd on sisse loetud uus tekst ja ostjale antakse enne ostu sooritamist teada, et neil tuleb kahe mänguvälja eest maksta neli eurot ja et sellele lisandub mobiilioperaatori teenustasu 19 senti. Varem maksis sama kogus mänguvälju kaks eurot.

Kui Postimees nädala eest vea avastas, ütles ettevõtte pressiesindaja, et «kahjuks on mängumuudatuse käigus jäänud see korrektsioon tõepoolest tegemata».

Eesti Numeratsiooniplaani § 10 lg 7 kohaselt on teenuse lühinumbri omanikul, kes kasutab lühinumbrit eritariifiga tasustatava sisuteenuse osutamiseks, kohustus korraldada vahetult enne sisuteenuse osutamist helistajale 10 sekundi jooksul sisuteenuse hinna automatiseeritud teavitamine. Teavitamise ajal ei ole lubatud sisuteenuse hinda rakendada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles