Asjalik ja edev ThinkBook 13S

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia e-pood

Äriklassi sülearvutite osas on Lenovo ikka tuntud kui asjalike ja vastupidavate, kuid välimuse poolest konservatiivsete masinate tootjat. Väga paljudele selline lähenemine sobib, kuid samas on mitmed konkurendid oma valikusse lisanud ka edevama välimusega tööarvuteid, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kuna klientidele selline lähenemine nähtavasti meeldib, on selles suunas arenguid ka Lenovol. Seega on ilmavalgust näinud ThinkBook 13S nime kandev seade, mis näeb väga hea välja, kuid ei anna oluliselt järele ärikasutajatele tähtsates aspektides. Hiljem peaksid sellele veel järgnema sama seeria 14- ja 15-nimelised mudelid.

Olemus

Lenovo ise positsioneerib ThinkBooki kui stiilse välimusega seadet, mis on mõeldud väikese ja keskmise suurusega äriklientidele. Umbes täpselt nii võib ühe lausega ka selle seadme olemuse kokku võtta. Ehk tegemist on endiselt Windows 10 Pro operatsioonisüsteemil jooksva masinaga, mille materjalide valikul ja koostamisel on endiselt järgitud Lenovo äriklassi masinate valmistamise põhimõtteid. Sellele lisaks on aga tavapärasest palju suuremat rõhku pandud disainile. Tänu mõnest asjast loobumisele on väga mõistlikuna suudetud hoida ka hind.

Välimus ja korpus

Pea kogu ThinkBooki korpus on valmistatud hallist mati välimusega alumiiniumist. Kuna metallist on ka ekraani hinged, jätab seade väga toeka mulje. Kätte võttes või siia-sinna survet avaldades ei ole näha ega tunda paindeid ja see lubab oletada, et masina sisemus on korralikult väliste mõjude eest kaitstud.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles