Eesti idufirma avab kontori New Yorgis

BNS
Copy
Idufirma Veriff juht Kaarel Kotkas.
Idufirma Veriff juht Kaarel Kotkas. Foto: Raul Mee / Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Eesti tehnoloogiaettevõte Veriff värbas globaalse müügivaldkonna juhiks Guy Zerega ning avab oma kontori New Yorgis, tegu on ühtlasi ettevõtte esimese kontoriga väljaspool Eestit.

Guy Zerega töötas varem arendajatele suunatud platvormi Stack Overflow müügivaldkonna asepresidendina. Veriffis vastutab ta globaalse müügi ja uute turgude hõivamise eest, teatas ettevõte.

Zerega peab oluliseks turvaliste virtuaalsete keskkondade võidukäiku. «Isikusamasuse tuvastamine virtuaalsetes keskkondades saab lähiaastatel normaalsuseks. Näen Veriffi puhul tohutut globaalset potentsiaali muuta verifitseerimise protsess inimestele lihtsaks ja iseenesestmõistetavaks. Selle tulemusel kasvab ka usaldus virtuaalsetes keskkondades,» rääkis ta.

Zerega lisas, et New Yorgi kontori avamine ja USA müügimeeskonna loomine on esimesed olulised sammud edasiseks globaalseks laienemiseks ja kasvuks.

Veriffi asutaja ja tegevjuhi Kaarel Kotkase sõnul annab Zerega liitumine tohutu teadmistepagasi. «Guy toob kaasa 20-aastase rahvusvahelise müügijuhtimise vilumuse. Tal on praktilised kogemused nii uute meeskondade käivitamise ja kasvatamise kui ka uute turgude hõivamise vallas. Selleks me Guy meeskonda tõimegi. Koostöös temaga saame veriffimisest käibefraasi kujundada,» rääkis Kotkas.

Veriff tegeleb isikusamasuse tuvastamisega, kaitstes nii ettevõtteid kui ka nende kliente identiteedipettuste ja -varguste eest. Isikusamasust tuvastatakse automaatselt tehisintellekti abil analüüsides tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Veriff suudab tuvastada rohkem kui 3000 erinevat dokumenditüüpi enam kui 190 riigist.

Veriffi kliendid tegutsevad finants-, jagamismajanduse ja e-kaubanduse valdkonnas Berliinis, Londonis, New Yorgis, San Franciscos, Viinis ja teistes linnades. Viimase 12 kuu jooksul on Veriffi meeskond kasvanud 17 korda ning praeguseks töötab Veriffi Tallinna kontoris üle 300 inimese. Veriff on kaasanud 7,35 miljoni euro ulatuses investeeringuid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles