Piinlik lugu: muusik Lauri Saatpalu ilmus purjuspäi teatrilavale ja etendus katkestati (2)

Elu24
Copy
Lauri Saatpalu mängib VAT teatri etenduses «Südame sosin».
Lauri Saatpalu mängib VAT teatri etenduses «Südame sosin». Foto: VAT teater / Rait Avestik

Teisipäeval Pärnus Endla teatri küünis toimunud VAT Teatri lavastus «Südame sosin» tuli pooleli jätta, sest näitleja Lauri Saatpalu (54) käitus laval ebaadekvaatselt.

«Südame sosin» on VAT teatri monoetendus, kus näitlejana astub lavale Lauri Saatpalu ning selle lavastaja on Margo Teder. «Tuks-tuks, kuni ongi tuksis,» seisab Piletimaailmas etenduse kirjelduse juures.

VAT teater avaldas täna Facebookis ka vabanduse teatrikülastajate ees. «Vabandame siiralt oma eilse etenduse «Südame sosin» Pärnu publiku ees, et olime sunnitud näitleja ebaadekvaatse käitumise tõttu etenduse katkestama.»

«Sellist olukorda ei ole kunagi varem VAT Teatri ajaloos ette tulnud, aga seda piinlikum see on - inimeste poolt meie etendusele tulles asjatult raisatud aeg on kõige hindamatum kaotus,» kirjutatakse VAT Teatri Facebooki postituses.

Elu24 küsis Lauri Saatpalult ka kommentaari, kuid seni pole ta vastanud.

Elu24 kirjutas ka 2018. aasta augustis, kuidas publik nurises Dagö live'i üle Luke mõisas. «Kui live hakkas, oli Lauri Saatpalu laval väga tuim ja hoidis käed taskus. Kui ta laulma hakkas, laulis mööda ja soperdas sõnadega,» kurtis Elu24-le toona üks fännidest.

«Meil on kuri kahtlus, et ta oli täitsa purjus,» kurtis fänn, kes Elu24-le ka videod saatis. Ka kirjeldati toona, et bänd hilines peaaegu 20 minutit ja et kitarristi jutust selgus, et Dagö olevat samal päeval mänginud veel ka Hiiumaal ühes pulmas. «Reeglina me kahte kontserti ühel päeval ei tee,» ütlesid nad enne laulma hakkamist.

Saatpalu oli teinud ka kommentaari, mis tekitas vastakaid tundeid. «Mul täna sitt olla, laulan nii nagu oskan, mu tütar on narkomaan.» 

Järgmisel päeval aga otsustas Lauri Saatpalu enda naljade pärast vabandada. «Ma väga vabandan oma eilse käitumise pärast ja lollide naljade pärast, mis polnud naljakad! Loodan, et andestate!» kirjutas muusik toona Facebooki.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles