ARVUSTUS ⟩ Huawei Watch Fit: peaaegu aktiivsusmonitoride järgmine põlvkond

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy
Huawei Watch Fit kellade värvivalik.
Huawei Watch Fit kellade värvivalik. Foto: Huawei

Huawei Watch Fit on tänavu ilmunud vahelüli lihtsamate Huawei Band ja «premium» Huawei GT-seeria aktiivsusmonitoride vahel. Huawei andis endast parima, kuid kõik ei ole veel kahjuks ideaalne.

Huawei Watch Fit on uus aktiivsusmonitoride seeria, mis langeb omaduste ja hinna poolest umbes keskklassi. Kellal on väiksema, veidi pikema ekraaniga põhipaneel ning silikoonist kellarihm, mida saab soovi korral ka asendada. Kell istus mõnusalt käes ning nädala jooksul ma ei märganud, et see oleks millegi külge kinni jäänud või kuidagi seganud, mida ei saa öelda minu isikliku Xiaomi Mi Band 5 kohta.

Huawei Watch Fit ei kasuta kõige võimsamat protsessorit nagu on näiteks lipulaeva Huawei Watch GT 2 Pro sees, kuid seda ei ole isegi tunda. Kell reageerib kõikidele vajutustele ja puudutustele kiiresti, mõnes mõttes ka sujuvamalt kui selle suurem vend GT 2 Pro. Kuna tegu on aeglasema protsessoriga, on ka funktsioonide valik väiksem ja operatsioonisüsteem lihtsam, mistõttu saab kiip oma tööga ilusti hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles