SUUR GALERII ⟩ Põhjala tehases toimus uute BMW sportkupee autode show

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy

24. oktoobril toimus uue BMW 4. seeria Coupé esmaesitlus Eestis. Vaata pilte auto suurejooneliselt esitluspeolt Põhjala tehases!

BMW 4. seeria märkimisväärselt erineb nii sisu kui ka vormi poolest oma eelkäijast – uue auto disainis on näha inspiratsiooni parimatest kupee disainidest, eristudes samaaegselt kõikidest teistest autotootjatest ja ka BMW 3. seeriast. 

Auto disainile annavad iseloomu juurde venitatud külgaknad, jõulised küljed, voolav katusejoon ning auto põhiline tõmbenumber – ainulaadne kaheosaline iluvõre selle esiosas.

Auto esiosa on selle üks silmapaistvamaid disainiuuendusi.
Auto esiosa on selle üks silmapaistvamaid disainiuuendusi. Foto: BMW

Sportkupeele omase võimsuse tagavad uue põlvkonna TwinPower Turbo 2- ja 3-liitrised nelja- või kuuesilindrilised bensiinimootorid ning 2-liitrised Mild hübriid-diiselmootorid, kaheksakäiguline Steptronic-käigukast ning täiustatud amortisaatorid, mille omadused muutuvad lähtuvalt valitud sõidurežiimist. 

Uue seeria kupee tuleb müügile viies erinevas mudelis: bensiinimootoriga tavamudelid BMW 420i ja 430i Coupé, diiselmootoriga tavamudelid BMW 420d ja 420d xDrive Coupé ning bensiinimootoriga sportmudel BMW M440i xDrive Coupé.

Vaata galeriist lähemalt, mis Põhjala tehases toimus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles