Kui usaldatavad on digitaalsete tehnoloogiate vahelised seosed?

Claire Peinar
, Postimees TV toimetaja
Copy
17.09.2019, Tallinn Digital Summit: eID Forum 2019 Tallinnas Kultuurikatlas
17.09.2019, Tallinn Digital Summit: eID Forum 2019 Tallinnas Kultuurikatlas Foto: Tallinn Digital Summit
  • Tallinnas toimub järjekordne rahvusvaheline digitaalühiskonna konverents
  • Usaldusväärsed ühendused on muutunud võtmeküsimuseks Maailmas
  • Kohal ka USA kaubandusminister ja OECD peasekretär

7. septembril toimub Eesti peaministri eestvedamisel kõrgetasemeline rahvusvaheline konverents Tallinn Digital Summit, mis sel korral keskendub geopoliitika, piiriüleste taristuprojektide ning digitaalsete tehnoloogiate vahelisele seosele.

Tipp-poliitikute ja ettevõtjate osalusel toimuva sündmuse peateemaks on usaldatav ühenduvus (Trusted Connectivity). Lisaks on fookuses digiühiskondade kaitse, riiklike e-teenuste arendamine, uue tehnoloogia toel innovaatiliste ärimudelite loomine ning targad linnad kui viimane lüli, kus eelnimetatud komponendid koonduvad ning realiseerub tegelik kasu inimesele.

Tallinn Digital Summiti rahvusvaheliselt tuntuimateks esinejateks on Euroopa Ülemkogu eesistuja Charles Michel, OECD peasekretär Mathias Cormann ning USA kaubandusminister Gina Raimondo. Tallinn Digital Summiti avakõne peab Eesti peaminister Kaja Kallas, üritusel osalevad peaministrid ja välis-, digitaalarengu ja majandusministrid nii Euroopast kui Aasiast, mõjukate rahvusvaheliste organisatsioonide kõrgetasemelised esindajad, akadeemilised liidrid ning erasektori esindajad.

Otseülekanne pealavalt kell 9-17:

Otseülekanne Kolme mere lavalt kell 13.15-16.45:

Otseülekanne Digitaalse infrastruktuuri lavalt kell 13.15-16.45:

Sündmuse täpsem programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles