PGL Major 2021 – Robin Kool on koos Mouziga kahe võidu kaugusel edasipääsust

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Rohkem kui kaks aastat on möödas sellest, kui maailma parimad CS:GO võistkonnad panid enda oskusi proovile PGL Majori turniiril. Nüüd on see aeg taas käes! 24 tippvõistkonda võistlevad 2 miljoni dollari suuruse auhinnaraha nimel. E-sport Meedia Grupp toob pea kõik mängud ka eesti keeles kohalike e-spordi fännideni.

Seekordne PGL Major leiab aset Rootsi pealinnas Stockholmis asuval Avicii areenil. Lisaks asukohale on muutunud ka suurturniiri üldine ülesehitus. Võistlus algab kuueteistkümnest võistkonnast koosneva alagrupiga, kellest edasi saab vaid kaheksa. Nemad kohtuvad legendidega: Ninjas in Pyjamas, Team Vitality, G2 Esports, FURIA Esports, Team Liquid, Evil Geniuses, Natus Vincere ja Gambit Esports. Mõlemad turniiri osad toimuvad SWISS formaadis, mis tähendab, et kolme võidu korral liigutakse edasi, kolme kaotuse korral aga peab turniirilt lahkuma.

26. oktoobri esialgne ajakava:

Esimene ring:

Astralis – Copenhagen Flames 6:16

Team Spirit – Faze Clan 11:16

Ence – GODSENT 16:10

Pain Gaming – Virtus.pro 14:16

BIG – Entropiq 16:13

Movistar Riders – Renegades 16:13

Heroic – TyLoo 16:12

MOUZ – Sharks 16:6

Teine ring:

Team Spirit – GODSENT 16:12

Astralis – Entropiq 6:16

Pain Gaming – Renegades 14:16

Sharks – TyLoo 14:16

Ence – Faze Clan 12:16

BIG – Copenhagen Flames 11:16

Movistar Riders – Virtus.pro 12:16

Heroic – MOUZ 16:11

Päeva viimases duellis saab kaasa elada ka Robin «Ropz» Kooli tegemistele, kes on MOUZi meeskonna liider. Tema tegemiste kohta saab pikemalt lugeda eelmise nädala Postimehe artiklist.

Eesti ülekannete partneriks on Olybet, Samsung Odyssey ja Logitech. Ülekanne valmib koostöös agentuuriga Fantasyexpo. Mängudele on võimalik kaasa elada ka Twitch.tv vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles