Windows Phone’i pood jõuab lähinädalatel Eestisse

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti kasutajatele avaneb lähinädalate jooksul Windows Phone’i rakenduste pood Marketplace.

Koos Eestiga muutub Marketplace kättesaadavaks veel 22 riigis, sealhulgas Lätis ja Leedus. Marketplace'i avanemisega uutel turgudel ja madalama hinnatasemega telefonide väljatulekuga loodab Microsoft kasvatada Windows Phone nutitelefonide müüki 60 protsenti.

 «Marketplace'i tulek Eestisse tähendab seda, et eestlased saavad läbi oma Windows Live ID konto hakata sooritama ostusid rakenduste poes ja alla laadima ka tasuta rakendusi.

Eestlasi ootab poes ees juba kümmekond spetsiaalselt meie turu jaoks loodud rakendust, näiteks mobiilse parkimise rakendused, Eesti-Inglise-Vene-Eesti sõnaraamat, kiiruskaamerate ja maanteeinfot vahendav Teele ning kinokavadega Forum Cinemas Movies,» rääkis Microsoft Eesti tehnoloogiaevangelist Andres Sirel.

«Kokku muutub Eesti Windows Phone kasutajatele kättesaadavaks üle 70 tuhande rakenduse, sealhulgas äsja välja tulnud Skype rakenduse beetaversioon,» lisas Sirel.

Eestis on Windows Phone operatsioonisüsteemiga telefonidest ametlikult müügis näiteks HTC Radar ja HTC Titan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles