Seda nutitelefoni peab laadima ainult korra nädalas

Kaido Einama
, ajakirjanik
Copy
Uuel ülisuure akuga nutitelefonil on ka öökaamera, mis pildistab täiesti pimedas.
Uuel ülisuure akuga nutitelefonil on ka öökaamera, mis pildistab täiesti pimedas. Foto: Oukitel

Hiina tehnoloogiafirma Oukitel, mille mobiile meiegi e-poodides müüakse, tuli välja hiigelsuure akuga mudeliga, mida tuleb laadida ainult korra nädalas.

Uuel telefonimudelil Oukitel WP19 on 21000 mAh suurune aku, mis on sama kui suurematel akupankadel ja sellega peaks tööaega jaguma 36 tunniks video vaatamisel, 123 tunniks muusika kuulamisel, 122 tunniks kõnedeks ja 2252 tunniks ooteajaks. Seega ootel võib telefon püsida ligi kolm kuud.

Laadimiseks kasutatakse küll võimast 27-vatist kiirlaadimist, kuid sellise massiivse aku täissaamiseks kulub ikkagi neli tundi.

Mobiilil on suur 6,78-tolline ekraan eraldusvõimega 2400 x 1080 pikslit, MediaTek Helio G95 protsessor, 8 GB operatiivmälu ja 256 GB välkmälu, seega tehnilised näitajad on muus osas pigem tagasihoidlikud. Hind see-eest mitte – seadme eest peab välja käima ligi 700 eurot.

Tagaküljel on kolm kaamerat: 64 MP Samsungi sensoriga põhikaamera, 2 MP makrokaamera, 20 MP Sony sensoriga öökaamera. Selle viimasega saab infrapunavalgustusega, mis kaameral küljes, kasvõi pilkases pimeduses pilte teha.

Korpus on täiesti vee- ja põrutuskindel, seega saab minna ka vee alla filmima, vastab ametlikult IP68/IP69 ja MIL-STD-810G nõuetele.

Hiinas on uus mudel juba müügil, Euroopa poodidesse peaks jõudma juunikuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles