200-megapiksline pikksilm: Samsung tõi avalikkuse ette oma uue lipulaeva Galaxy S23 Ultra (1)

tehnika.postimees.ee
Copy
Samsungil tuleb enamasti igal talvel välja uus tippmudeli Galaxy seeria. Seekordsed uudismudelid on Galaxy S23, S23+ ja S23 Ultra.
Samsungil tuleb enamasti igal talvel välja uus tippmudeli Galaxy seeria. Seekordsed uudismudelid on Galaxy S23, S23+ ja S23 Ultra. Foto: Andrus Raudjalg / Samsung

Samsungi uus tippmudel Galaxy S23 tuleb kolmes eri suuruses ja kolmes värvitoonis, iga-aastane mudeliuuendus jõudis kolmapäeva õhtul avalikkuse ette.

Tehnoloogiafirma Samsung avalikustas virtuaalsel tooteüritusel ettevõtte selle aasta tipptelefoni Galaxy S23. Uusi seadmeid tuleb müügile kolm erinevat mudelit – Galaxy S23, Galaxy S23+ ja Galaxy S23 Ultra. Ultra mudelilt leiab sel aastal 200 MP resolutsiooniga kaamera ja kõik telefonid on nüüd varustatud Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 protsessoriga.

«Sel aastal on meie Galaxy S23 seerias palju olulisi uuendusi. Üheks suuremaks on muidugi 200 megapiksline kaamera Galaxy S23 Ultra tagaküljel, mis lubab inimestel teha enneolematult teravaid ja detailseid fotosid ning lisab palju uusi ja huvitavaid võimalusi lahedate piltide tegemiseks. Samuti on kõik telefonid varustatud Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 protsessoritega, mis on Eesti regioonis esmakordne ja toob kasutajatele suurema kiiruse, olles sealjuures varasemaga võrreldes palju energiasäästlikum,» sõnas Samsung Eesti mobiiliseadmete tootekoolitaja Kirill Kozlov.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles