Tuntud tipptiim põrus Poolas, kaotas kolm korda kehvemale meeskonnale

Steven Tiirik
Copy
Foto: ESL

Veel hiljuti HLTV edetabelis kolmandat kohta hoidnud ja eelmisel aastal IEM Dallas turniiri võitnud Cloud9 on täielikult liimist lahti. Aasta esimesel suurturniiril langeti kiirelt konkurentsist, kaotades otsustavas ja ülimalt tasavägises mängus HLTV edetabeli 36. koha meeskonnale IHC.

Cloud9, endise nimega Gambit, on maailma absoluutsesse tippu kuuluv meeskond. Nende staarmängijad «Ax1Le» ja «sh1ro» valiti hiljutisel HLTV auhinnagalal maailma paremuselt vastavalt kolmandaks ja neljandaks mängijaks. Abay «HObbit» Khassenov on aga valitud kaks korda maailma kahekümne parima hulka.

Viimasel Majoril mängiti veerandfinaalides, kuid kahe kuuga on kõik täielikult muutunud. Cloud9 asub hetkel HLTV edetabeli 12. kohal, mis on kõige kehvem tulemus kahe aasta jooksul.

Meeskond arvati ka käimasoleva suurturniiri IEM Katowice 2023 favoriitide hulka. Põhiturniiril esimeses mängus kaotajate ringi langenud Cloud9 võttis aga otsustavas mängus kaotuse Mongoolia meeskonna IHC vastu ning langes välja.

Mäng ei läinud siiski kummagi tiimi jaoks lihtsalt. Äärmiselt dramaatilise mängu lõpptulemus kujunes kõige tasavägisemaks, mida «CS:GO» võimaldab. IHC võitis mõlemad kaardid (Inferno ja Mirage) 16-14 seisuga.

IHC liigub edasi IEM Katowice A-grupi kaotajate ringi poolfinaali, kus neid ootab ees Robin «ropz» Kooli kodumeeskond FaZe Clan.

Kõikidele e-spordi mängudele saad panustada OlyBet e-sport keskkonnas. Uutele liitujatele 30 eurot raha tagasi garantii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles