Vaata ülekannet Kas Robin «ropz» Kool suudab lõpuks tagada koha ajaloolisele e-spordi turniirile?

Steven Tiirik
Copy

Täna saab lõplikult selgeks nimekiri nendest «CS:GO» meeskondadest, kes hakkavad mängima kuu aja pärast algaval suurturniiril BLAST.tv Paris Major 2023.

RMR turniiride seeria lõpetab Euroopa RMR viimase võimaluse kvalifikatsioon. Tegu on Majoril uue nähtusega, mis võeti kasutusele seoses sellega, et Euroopa meeskondi pääseb Majorile sel korral üks rohkem.

Viimase võimaluse ringi pääsesid mõlemast Euroopa alagrupist need kolm võistkonda, kes lõpetasid grupis 2-3 võitude - kaotuste suhtega.

Kuuest viimase võimaluse saanud meeskonnast pääseb põhiturniirile vaid üks kõige tugevam. Esimesed kolm on juba välja langenud.

Üllatuslikul kombel on endiselt võistlustules ka Eesti e-sportlase Robin «ropz» Kooli kodutiim FaZe Clan. Seda, et põhiturniiri suurfavoriitide hulka arvatud FaZe peab sellisel moel turniirile kohta lunastama hakkama, ei uskunud keegi.

Kogu RMR seeria lõpust lahutab meid nüüd vaid kaks mängu. Kell 11:00 algavas mängus kohtuvad BIG ja Cloud9. Selle mängu võitja läheb vastamisi kvalifikatsiooni finaalis FaZe Claniga.

Foto: HLTV.org

Mõlemale kohtumisele on võimalik otseülekandes kaasa elada eestikeelsete kommentaaridega Postimehe ja Twitch.tv vahendusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles